carolinedarcourt

En mysig helg

Den här helgen har spenderats helt och hållet med familjen. Jag var helt ledig både lördag och söndag vilket innebär mysfrukost båda dagarna. Mysfrukost hos oss innebär croissanter så Max blev väldigt glad när han kom ner på lördagsmorgonen och utbrister va? Croissanter på en lördag. Haha vilken rutinfamilj vi är 😉

Sedan packade vi in oss alla i bilen för att åka till Norrköping och titta på när Mary tävlade och sedan hämta med henne hem.

Mary hoppade en 1,30 och var felfri woop woop, sedan hann vi med en lunch med Stina innan det bar av hemåt igen. Vi är så lyckligt lottade som får ha Mary hos Stina. Hela gänget är så otroligt proffsiga och härliga med hästarna. Kunde inte varit mer nöjda!

Det blev ett kärt återseende mellan Mary, Carex och Leo när vi kom hem och idag har de myst i hagen hela dagen. Så himla söta!

 

Idag har dagen gått i ett lugnare tempo. Jag har dock känt mig trött och med huvudvärk. Kanske kan skylla det på vädret som var lite samma lika. Men jag hann städa min garderob och fixa lite bilder som Céline ska ha med till förskolan.

Max och Flo var även på gymet på kvällskvisten så Max har fått svettats lite.

 

Nu sitter vi här med en varsin dator och knapprar på tangenterna. Får se hur länge vi orkar…

 

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats