carolinedarcourt

Sporadiska uppdateringar

Kan man annat än älska honom?

Bästa Lovisa kramas såklart med stjärnan.

Det här är en vanlig syn när C får bestämma outfit..

Ja det har verkligen varit dåligt flyt på mig och bloggen men livet rullar på i ett högt tempo. Jag har haft lite svårt att känna mig hemma på den här bloggen när jag ligger på en site men det ska nog gå bra bara jag vänjer mig ( och kanske bloggar lite mer)

Idag har vi börjat med ny inskolning för Céline på en supermysig förskola 5 minuter ifrån oss och jag hoppas verkligen att det kommer bli lika bra som jag tror.

Så härligt ute på landet med hästhagar runt omkring och en väldigt mysig gård.

 

Helgen bjöd på tävling för min del och debut i de lite svårare klasserna för Sankt Erik II. Han var så duktig och vann första dagen på nästan 70% och igår var han tvåa på nästan 69%.

Jag är så otroligt glad för honom och tacksam att jag får göra den här resan med honom. Framtiden känns väldigt spännande och i helgen bär det av till Flyinge och start i Lövsta Future Challenge.

 

Annars har det som fanns kvar av helgen ägnats till att plantera blommor, dricka kaffe och mysa med familjen. Perfekt med andra ord.

Nej nu ska jag passa på att fixa några saker innan Céline vaknar och sen ska vi hämta Max och åka till tandläkaren med honom. Något han absolut inte är sugen på efter förra gångens bedövning. Han har alltid älskat att gå dit men jag tror tyvärr de tiderna är long gone nu….

wish us luck..

 

puss och kram

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats