carolinedarcourt

Veckan som gått

En gång i tiden fanns det mera tid… ja men den finns inte just nu så mina blogginlägg får bli där efter.

Vi har haft lite jobbiga nätter då en envis hosta har stört nattsömnen för lilla Céline.

Jag tävlade i torsdags och klockan ringde 04.00… när man somnat 02.00 så kände man sig inte jättekaxig, men väl uppe så har man snabbt glömt det.

Tävlingen var på Strömsholm och det var Bon Coeur som debuterade 7års programmet. Jag tycker ju att han varit på lite dåligt humör (ja exakt så har han känts, lite grumpy liksom), men väl framme på tävling så var han jätteglad igen. Så härligt.

Starten gick strålande även om han var lite väl laddad särskilt i galoppen men det är härligt när det finns förbättringspotential.

Resultatet blev över förväntan för mig som då hade ojat mig över det dåliga humöret och att han känts lite trött. Nu var han allt annat än trött och han ger en så fantastisk känsla. Den här hästen med ännu mer styrka och rutin kommer verkligen vara en drömhäst!

Vi vann klassen på 80,3 så det var vi såklart jättenöjda med men också taggade att träna vidare och bli ännu starkare.

Valdi skulle också ha startat men när jag kom till stallet vid 5 tiden på lördag morgonen så var han tjock i ett ben. Så det var ju bara att stryka sig. Men som tur var så gick det ned och antagligen har han bara slagit på sig. Men när man inte vet vad det är så hinner man ju bli orolig såklart. Men men hellre så och det visar sig att det inte är någon fara.

Jag var ju så himla tävlingssugen 😉

Nu kommer Tinne börja rida honom så vi får se om det blir några fler tävlingar för oss. Men det blir såklart roligt att följa honom och han kommer alla gånger bli en superhäst!!

Det är förövrigt väldigt härligt att ha henne tillbaka från Florida!! Så efterlängtad!

Nu är Erik på G tillbaka igen efter kastration och ett litet sömstick. Han känns riktigt fin så det ska bli roligt att få ta ut honom. Men det blir väl lite längre fram.

Nu ska jag gå och sova och hoppas på en bra natt. C har ju typ inte sovit något de senaste dagarna förutom igår då hon sov heeeela natten!! Kan knappt tro det själv och vid fyra tiden undrade Flo vad jag höll på med när jag i panik började fiffla med babywatchen. Var ju livrädd att jag inte hört henne. Men hon hade verkligen sovit hela natten. Kändes som jag haft en veckas semester när jag var så utvilad!

I natt sover hon dock i vår säng då det kändes som en mission impossible att få henne att somna i sin säng.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats