carolinedarcourt

Florida i backspegeln

Ja vi var ju i Florida på semester. Bodde i Wellington hos resten av gänget som är där och jobbar.

Det var en fantastisk vistelse på alla plan. Vi fick bo i gästhuset på gården vilket var otroligt snällt och underbart härligt. Sängarna där var amazing och det bästa av allt var att Céline sov som en prinsessa i sin resesäng vilket i sin tur gav oss otroligt härliga nätter. Det var en sådan bonus som vi verkligen inte hade räknat med.

Max var en stjärna i allt från att resa till att klara jetlag (åt båda håll).

Innan vi åkte så var vi så inne på att vi var tvungna att göra en massa saker, åka till Disney world etc men vi landade istället i att bara vara och göra det vi kände för utan att ha något inbokat. Så avkopplande.

Jag hade ju längtat ihjäl mig att få åka till Whole Foods och shoppa loss och det bockade jag ju av dag ett 😉 och några gånger till såklart.

Sen hängde vi såklart mycket hos Tinne och Janne och käkade många goda middagar där.

 

Lite häst hanns med men ytterst lite. En clinic med Isabell Werth såg vi dock vilket var skoj, men tyvärr var nivån på ryttarna lite väl låg men det var ändå en mysig kväll.

 

Det var även Super Bowl när vi var där så det firades med hamburgare ala Janne och storbilds TV på ranchen.

 

Max överraskade oss med att i princip prata flytande engelska när vi var där och skaffade sig direkt en kompis i lekparken. Dock ville han gärna ta med sig kompisen hem och var även övertygad att kompisen var med i en youtube film han brukar kolla på. Högst oklart om så var fallet.

 

Det var inte så många som längtade hem till vardagen när resan var slut men vi saknade ju såklart våra hundar och alla hästar där hemma. Flygresan hem gick också över förväntan. Maxime sov hela tiden och Céline likaså. Alltid skönt när resan he är kortare än dit.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats