carolinedarcourt

Min lilla ettåring

3 dagar gammal

Haha orkade ni scrolla förbi alla bilder? Jag vet som mamma tycker man ju att det aldrig blir för många bilder.

Tänk att ett år har sprungit iväg i en sån rasande fart? Även om det å en sidan känns som att lilla C alltid funnits i vår familj så har ett år ändå gått väldigt fort. Från nyfödd till en helt underbar liten filur full av energi.

Vi fick ju fira dagen hela helgen då jag var på tävling med C på fredagen. Men när vi kom hem väntade ett stort paket som Maxime hade valt. En shoppingkorg och en kassa apparat vilken blev superpoppis. Hon har burit runt på sin korg och blippat på kassan.

Nu uppskattar hon leksaker och gillar att bygga och plocka i och ur.

Hon går ju sedan hon var 9,5 månader så nu är det full fart och hon är väldigt stadig. Förutom när hon för första gången fick på sig en overall. Det blev skalbagge direkt. Stackars. När de äntligen får in snitsen så ska man försvåra för dem.

Hon har sagt tack några gånger. Ja så att man höra att det är tack hon säger. Annars är det mamma, ba, me, ha, dä… ja pappa säger hon också.

Mat älskar hon! Allt går i utom barnmat. Men hon går gärna in i kylen om den står öppen och plockar allt från avokado, paprika, gurka, lime ja allt möjligt hon hittar. Surkål är en annan favvo och nu gör jag egen vilket är superenkelt. Hojta till om ni vill ha receptet. Massor att nyttiga bakterier för magen!!

Ja nu njuter vi vidare av livet med vår virvelvind.

Puss på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats