carolinedarcourt

Åh den där känslan…

Av att ha en att göra lista som ligger och väntar men aldrig blir gjord, eller ens påbörjad för den delen.

Så mycket fixa här organisera där, packa till tävling, laga mat städa växthus förbereda mat handla mat ja egentligen bara vardagspyssel men ibland tar de all tid och när man har en ledig dag i veckan vill man hinna med att njuta av den, äta långfrukost och sånt. Men det har jag faktiskt gjort.

Vi har alltid croissanter på söndagar. En mysig tradition för att fira att vi alla äter tillsammans och Max äääälskar det. Idag åt han fyra stycken.

Jag gillar det här med traditioner så jag försöker alltid införa lite små traditioner här och där. Söndagsfrukosten är en av dem. Lite franskt blir det då också så blir Flo glad. Win win 😉

Sen var vi iväg och handlade lite medan Flo fortsatte med sitt projekt olja pooldäcket. Det är då man inser hur mycket trall vi har att olja.. Vi har valt att använda Sioo:x och hoppas verkligen att den är så bra som det sägs. Vore skönt som det håller sig så länge som det sägs, eller om det bara håller hälften så länge så är det skönt.

Sen var det ju VM final och herregud så bra och spännande det var. Och vilken värdig vinnare det blev och jag blev helt kär i hennes häst. Det är jag säkert inte ensam om tänker jag mig.

I pausen passade vi på att gå ut på tur med hundarna. Vi har jättestore fält bakom våra hus och de springer som galningar där, så mysigt. Max tog med sin kamera och fotade lite. Han verkar tycka det är roligt och visar stolt bilderna han tar.

Ja det var en liten kvällsuppdatering från mig, Hoppas ni haft en fin kväll.

Nu är jag bara hemma måndag och tisdag och sen åker jag till Flyinge på tävling. Roligt roligt.

Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats