carolinedarcourt

VM silver

Vilken galet spännande final det bjöds på igår!! Att det blev ett silver tillslut var ingenting man vågade hoppas på igår i början av lagtävlan, men de var ju alla så duktiga och alla bodrog verkligen till att bärga hem silvermedaljen även om jag förstår att just precis efter omhoppningen kanske det kändes som att de förlorat guldet. Men är man tävlingsmänniska så är det lite så och väl på pallen tror jag verkligen att man är rätt nöjd att titta ned på Tyskland och njuta av silvermedaljen.

Tack också TV som gör att man kan se allt! Underbart.

Vilken ridsportsnation vi är!!

Det har blivit några dagars tystnad från mig men nu ska jag vara här har jag tänkt. Tiden har mest gått åt till nagelbitande i tvsoffan.

Céline vaknade precis innan Freddes omhoppning så jag fick ju vackert ta med henne vilket har resulterat i en rätt dålig natt, men det var det ju värt 😉

Nu ska jag och C gå ut och mocka här hemma och sen sticker jag till stallet men C får hålla koll på killarna.

Förresten var Maxime så rolig, han fick inte ha I pad och spela påen dag då han inte skött sig i skolan. Men han fick ha den för att titta på TV på kvällen när vi insåg att C förmodligen lagt tv kontrollen på ett supersmart ställe. Det slutade med att han såg hoppningen ist för på netflix så när han vaknade på morgonen sa han att han ville börja rida igen så han kunde rida VM. Han undrade också om det inte vore lättare att hoppa vattnet med ett hinder framför… smart kille.

Kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats