carolinedarcourt

Fredagsmys

Highlander (foto: Fredric Berggren)

Sankt Erik II 1265 (foto: Sara Hellner)

Van Vivaldi 1286 (foto: Sara Hellner)

(Foto: Fredric Berggren)

Hej på er,

Var det inte liiite skönare väder idag? Skrattade åt mig själv när jag sa att vi inte kunde äta frukosten ute för det var lite kyligt, då var det 19 grader. En vanlig sommarmorgon hade jag tvingat ut hela familjen vid 15 grader.

Men så mycket skönare det var att rida. Just nu har jag fyra hästar att rida, ja la in bilder på dem där uppe men Bon Coeur har jag ingen bild på ännu då han är ny. Tre av dem är godkända hingstar och sen har jag en äldre lite mer rutinerad valack. Sankt Erik II, Van Vivaldi, Bon Coeur och Highlander. Tror även hästarna uppskattade den lite lättare luften.

Mitt jobb är att utbilda och tävla de här hästarna vilket är ett enormt förtroende men också ansvar. Det ingår en massa annat i mitt jobb också men det kommer vi nog snubbla in på senare.

Alla fyra hästarna var riktigt duktiga idag så det var roligt och ger en alltid lite extra energi.

Appropå extra energi så tränade jag även för Linda (pt) på Stjärnborg. Välbehövligt kan man säga. Riktigt roligt också även om jag känner att jag tappat så mycket bålstabilitet och styrka efter graviditeten. Men men, jag gillar ju utmaningar så det är bara att kämpa på. Linda sa vid något tillfälle att det tar sju år för kroppen att komma tillbaka till hur den var innan graviditetn… peppande.

Jag försökte underhålla Max och föreslog att han kunde fota lite och det nappade han på.

Jag hann även med att ha en lektion och sen åkte vi till MoS för att shoppa det sista inför imorgon. Så nu är vi rätt kompletta skulle jag våga påstå.

Hoppas jag kan leverera en härlig bildbomb efter bröllopet som jag är övertygad kommer bli något helt utöver det vanliga.

Kram på er

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats