carolinedarcourt

Denna sommar och tiden som flyr


Det här är nog den varmaste sommaren jag har upplevt. Man vill/får ju absolut inte klaga för det kommer man ju vackert få äta upp i januari/februari, men just nu med lilla C så kan man inte riktigt njuta av hettan. Tur att vi har pool så man kan dopp sig då och då. Någon som verkligen älskar att bada är C. Hon blir som galen vare sig det är i poolen eller i duschen. Så gulligt.
Hon har även tagit sina första steg. Igår kom vi upp i nio stycken. Men hon har så bra balans så att så fort hon känner att hon blir lite vinglig så sätter hon sig i en snygg squat, hämtar ny kraft och kör vidare. Så snart så är det helt kört. Men å andra sidan så kryper hon så vansinnigt fort att jag vet inte om det är bättre. Jaga har jag redan blivit bra på den här sommaren.
Helt otroligt att hon redan är nio månader. Var tar tiden vägen? Jag tycker ju att det blir roligare och roligare ju äldre de blir på ett sätt men samtidigt vet jag ju att man aldrig får tillbaka den här tiden och att man tänker i efterhand att jag inte tog tillvara mer på den där tiden. Men nu tycker jag verkligen att jag hinner njuta av bebistiden. Kanske för att jag redan gjort det en gång och vet lite resans gång på ett annat sätt. Dock är C lite mer full rulle nonstop än vad Maxime var. Väldigt bestämd är hon också, vääääldigt menar jag då. Helst ska man ha gjort det hon vill innan hon ens visat sitt missnöje. Inte superlätt alla gånger. Men sen är hon nästan bara glad. Utom när hon är arg, då är hon väldigt arg 😉
Men det är så härligt och se hur mycket Maxime och Céline tycker om varandra. Så fort hon ser eller hör honom så skiner hon upp. Och han har jordens tålamod med henne och har inte sagt ett ont ord om henne utan försvarar allt hon gör. Helt fantastiskt att se.
Så mycket kärlek till mina fina barn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats