carolinedarcourt

Min första…


Min första morsdag som tvåbarnsmamma firades med att jag fick sova helt fantastiskt bra. Halv nio vaknade vi alla i en enda hög i sängen. Mysigt och helt oväntat att fått så mycket sömn.
Vi hade mysfrukost med jordgubbar och nybakat bröd. Max var så gullig och skyndade sig upp för att göra en pärlplatta till mig. Sötaste.
Tänk att jag har fått äran att vara mamma till världens finaste, bästa och mest underbara barn. Tänk vilket ansvar jag har att ge dem de absolut bästa förutsättningarna i livet.
Att man kan älska någon så galet mycket hade jag ingen aning om innan jag fick barn men åh vad underbart det är och så mycket glädje de ger en.
Idag har vi mest hängt hemma och haft det lugnt och skönt. Lite poolhäng såklart. Jag, Maxime och Céline åkte även ned och fikade med mormor/mamma.
Vi grillade på kvällen och det är ju så galet härligt väder att man inte kan få nog. Älskar värmen!!
Något som dock inte gläder mig med solen är mina pigmentsförändringar… Så irriterande och jag vet inte hur jag ska bli av med dem. Jag har solskyddsfaktor varje dag, försöker ha hatt eller keps etc men ändå blir det bara värre. Någon som har några tips? Mottages tacksamt (och desperat).
Ha en fin kväll. Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats