carolinedarcourt

Fixa uteplatsen

(Inlägget är reklam för Lagerhaus och innehåller annonslänkar)
uteplats diy
img_8834
Nu med den här fantastiska värmen så kommer ju ett stort sug att fixa uteplatserna. Här tipsar jag lite om vad jag brukar tänka på.Jag har några kriterier och det är att det ska vara mysigt (prio ett i all min inredning), fint så det harmoniserar med resten av huset och så tänker jag lite som i min inredning, mysbelysning och växter. Ja och en miljon kuddar såklart.
Här har jag gjort världens enklaste solsäng. Först lade jag 6 stycken pallar på varandra enligt bilden. Sen köpte jag en billig madrass i måttet 120 bred. Lite lakan (gärna två på varandra) och ett gäng kuddar. Sedan är det bara att pynta på runt omkring. Jag har nu även en ljusslinga på väggen och lite växter bredvid. På väggen har jag två stråhattar. Praktiskt och fint.
Det här kostade mig inte många kronor så det är verkligen ett bra budgettips till er som vill fixa uteplatsen för en mindre budget. Håll utkik för vi kommer göra en till liknande enkel lösning inom kort.
Jag tänkte även passa på att tipsa om lite fina saker att pimpa uteplatsen med.

lite tekniskt krångel gjorde att jag fick göra det bästa av situationen, men ni ser ju i alla fall produkterna. Tipsen kommer bli bättre när datorn är åtgärdad. Men klicka in på länken nedan så hittar ni alla produkter.

 
Allt och mycket mer hittar ni på Lagerhaus (klick)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats