carolinedarcourt

Célines dop


Åh vilken fin dag det blev.
Det här dopet har liksom sprungit ikapp oss lite snabbt och på slutet kändes det lite svettig att få ihop allt. Men vi lyckades och allt blev så bra som jag hade hoppats på. Vädret var underbart. Den första riktigt fina dagen.
Céline var så otroligt duktig i kyrkan. Vi hade valt låten Happy som spelades vilket blev riktigt härligt. Maxime var inte så sugen på det här med dop vilket syntes men det blir ett roligt minne.
Ibland har jag svårt att förstå att de här två perfekta människorna är mina barn. Man kan bli sådär galet uppfylld av lyckokänslor när man tittar på dem. Verkligen de finaste man kan önska sig. Men man kan bli lika överväldigad av vilket ansvar det är att uppfostra och vägleda dem i livet för att bli så trygga och bra som bara de kan bli. Men jag antar att det är tankar som alla har.
Vi hade dopfika hemma sedan och vi satt alla ute på terassen. De fantastiska tårtorna är gjorda av Marie som även gjort tårtor till Max dop och vårt bröllop. Helt makalöst goda.
När alla åkt hem så var jag verkligen helt slut. All stress att få klart allt hade satt lite spår så det blev hämtmat och sedan somnade jag på soffan i samma stund jag la mig ned.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats