carolinedarcourt

Mathem leverans

Ja nu har jag då för första gången gjort en beställning från Mathem (klick). Igår kväll när jag satt vid datorn så tänkte jag att jag ser när de har leverans nästa gång. Nu hade jag egentligen inte så mycket jag behövde, men jag hade lite saker, bla tvättmedel med bara snälla ingredienser som jag älskar (mycket också för att det luktar så gott). Det kommer från Attitude (klick).

Mathem.se
Min första leverans från Mathem

Hur som helst så visade det sig att de hade leverans till dagen efter så det var  ju ett lätt beslut. Nu fick jag beställa till Flos jobb för de hade inte leverans till oss stod det. Men det skulle levereras mellan 14-16 så det passade ändå bra.
Jag fick ett meddelande att det skulle komma 15.45 men det hade inte dykt upp vid 16.10 så jag ringde kundservice och fick ett väldigt trevligt bemötande och hon konstaterade att de var lite sena men lovade att kompensera det på nästa beställning och lovade även att kolla om de kunde leverera till vår hemadress istället. Så det vore ju toppen.
Hur som helst så är jag trots den lilla förseningen väldigt nöjd med hela shoppingupplevelsen, och jag kommer definitivt använda mig av Mathem igen. Jag köpte storpack av ekologiskt frysta bär och mango (eftersom vi är storkonsumenter av det här hemma). Nu tog jag bara lite för att jag skulle prova men jag ska prova att göra veckomenyer och handla efter det och se om jag kan komma ner i kostnader på mathandlandet.
Vad jag verkligen gillade var det stora utbudet av ekologiska varor! Helt underbart, även bröd från Gateau och så mycket mer.
Roligt var att man fick en liten gåva med. Denna gång var det en burk flingsalt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats