carolinedarcourt

Tack alla fina!

Så otroligt många som har grattat och vad glad jag blir att ni skrivit något och kikat in här!
Idag har det sjunkit in lite mer att det faktiskt (om allt går fortsatt bra såklart) kommer en liten dotter. Jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som kommer ha både en son och en dotter.
Flo har redan börjat oroa sig för hur det kommer gå när hon är femton och kommer hem med första killen. Och jag tog hans oro på allvar när jag råkade scrolla förbi han senaste insta update…;) Jag är inte riktigt där än, men kan ju villigt erkänna att jag i morse när jag satt och åt frukost ”råkade” surfa in på lite barnklädesavdelningar för att inse hur roligt det kommer bli att få gå loss där. Ja nu är vi ju inte där ännu men ändå.
I stallet på min frukost nr två hade mina gulliga kollegor shoppat croissanter och lyxigt bröd för att ”fira”. Så mysigt!
Nu dax för en sen middag då jag och Max har haft lite eftermiddagsmys efter dagis och vi glömde bort tiden lite. Men det gick ingen nöd på oss då vi ätit två lådor jordgubbar. Äntligen har det lilla fruktståndet kommit tillbaka till centrum och vi är ju en av deras största kunder 😉
 
Pink it is ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats