carolinedarcourt

It's a….


Ja magen är definitivt både tidigare och större gång nr 2…
Ja idag var ju dagen då vi var på ultraljud. Det där ultraljudet man gör för att kolla att allt ser ut som det ska, där man kan se de olika organen men även där man kan se om det är en pojke eller flicka om man är nyfiken…och det är ju jag.
Jag har varit väldigt nyfiken på det ända sedan jag fick reda på att jag var gravid, men de senaste dagarna har jag börjat oroa mig för att det ska vara något fel och att jag inte känt några rörelser. Vilket såklart inte alls är konstigt och många som inte gör förens senare, men eftersom att jag tyvärr googlar en hel del så läser man ju både det ena och det andra.
Men väl där fick vi en fantastiskt härlig barnmorska (lr heter det så?), som betade av punkt för punkt och förklarade grundligt hur det skulle se ut, och att allt så så fint ut. Skööönt, när hon sa att hjärtat slog helt som det skulle och att allt såg jättebra ut så var jag nära att börja gråta.
Som avslutning så berättade hon som sagt vad det var för kön. Jag hade med mig de sista orden från Max när jag lämnade honom hos mormor, och det var: Jag har bestämt mig, jag vill inte att det blir en flicka, jag tror det är bäst om vi är bara killar…När jag lite fint försökte säga att det kan ju vi inte styra över och att det kan ju vara kul om vi är två tjejer och två killar så svarade han något kryptiskt om att i Paw patrol så hade de en höna i en väska.. Jag hade lite svårt att se kopplingen till vad vi pratade om, men budskapet var tydligt, han röstade blått i frågan.
Så när hon då sa att det ser man tydligt (ehh? tydligt..?) att här ligger det en liten dotter så blev jag helt otroligt glad men samtidigt lite panikslagen för hur jag skulle berätta för Max. Men Flo är en klippa och kunde inte se problemet. Skönt och något problem blev det inte utan mer ett ”åååh typiskt” men sen verkade det vara glömt.
Nu känns allt så härligt, att veta att allt ser bra ut känns helt fantastiskt, och att vi nu vet att det bor en liten flicka där inne känns lika fantastiskt det med.
 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats