carolinedarcourt

Skolavslutning och poolparty

Ja så var då den dagen här när Max slutade ettan. En dag i ösregn men trots det inte en tanke på att stryka poolpartyt från agendan såklart. Max sa det själv, varför vi blir ju ändå blöta i poolen. Så sant.

Skolavslutningen blev inte riktigt som planerat då vi inte hittade var de var och de hade flyttat in i ett klassrum då vädret var dåligt.

Max han för jag släppte av honom innan jag letade parkering men jag hörde de sista tonerna tillsammans med de andra föräldrar som inte fick plats där inne. Stackars Max som inte såg oss. Men tror vi kunde jobba upp det med poolpartyt som blev väldigt lyckat trots det dåliga vädret. Så härliga barn och föräldrar. Barnen åt korv och vi drack kaffe och åt tårta. Och med hjälp av lite starka krafter fick vi spabadet på plats.

På kvällen åkte vi en sväng till Täby för att Max skulle få handla en leksak han längtat efter. Lååång dag som ändå fick höga betyg av Max. Nu åker vi till Tyskland i morgon för att mönstra för unghäst VM. Så spännande och förhoppningsvis en nyttig erfarenhet oavsett hur det går.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats