carolinedarcourt

Hej hej….

Max var så stolt med sin ”medalj” mer om hans ridskola i ett senare inlägg

Den här fina bilden fick jag när jag var på tävling

Livet har rullat på i ett rasande tempo utan att så hemskt mycket egentligen har hänt. Jag skojade häromdagen med Flo om att det var tur att vi fick barn i den här ordningen annars hade vi nog bara orkat ett 😉

Missförstå mig inte, Céline är världens roligaste och gulligaste, men ack så aktiv…  det gillar jag ju åh ena sidan men det ger inte mycket tid till extra saker och då natten oftast är rätt hackig så passar jag på att chilla lite efter läggning. Så har jag tänkt att jag borde blogga och nej så har det inte blivit så.

Men jag har en massa roliga idéer och lite roliga saker att skriva om så jag ska försöka få till lite tätare uppdateringar.

Men något stort har hänt i natt…..Hon sov hela natten i sin säng och jag gick upp och väckte henne. Det är stort och är nog tredje gången det har hänt. Så jag har mycket hopp.

Det jag har lärt mig är iaf att inte naivt tro att det var något vi gjorde igår som fick det att funka. Det har jag lärt mig av tidigare erfarenheter att det kallas tur och inte rutin nät man får en hel natt 😉

Just nu är jag ensam hemma då Flo är i Tyskland. Max fyller år på söndag och Halloween kalas står på schemat.

Ett önske scenario är att vi ska kunna åka på Leilas Halloween party men ser kanske lite för överoptimistiskt ut…Flo kör nämligen upp från Tyskland och ska ramla in någon gång under lördagen men det hänger kanske på hur bra jag lyckas förbereda kalaset på egen hand….

Annars har jag hunnit vara på tävling en dag helt utan C. Jag och Lovisa åkte till Mantorp för att starta Van Vivaldi en gång på kandar. Jag har ju bara ridit på träns innan då han inte varit så bekväm med kandaret, men helt plötsligt vände det så med en snäll ledad stång blev han nästan bättre än på träns. Han var jätteduktig och vann på över 70%.  Framförallt så gav han en så fin känsla och var riktigt ”på” vilket känns bra inför framtiden.

Nu ska jag ta med Céline och gå ut och fixa stallet hemma innan det bär av till skolan och sen jobbet.

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats