carolinedarcourt

Ett fantastiskt avslut på helgen

Hoppas ni har haft en fin helg!

Jag har haft det och framförallt så var avslutet på den fantastiskt!

Jag var och tävlade med Bon Coeur för första gången och han var heelt fantastisk. Kan fortfarande inte förstå att det kan kännas så underbart. Jag var redan efter travprogrammet rörd, och när jag gjort sista halten var jag helt tårögd.

Han var med mig varje steg lyssnade till varje hjälp och ville bara göra rätt. Han hade full koll på att det var hästar på framridningen då man kunde se dem från banan men ändå lyssnade han på mig.

När jag red ut så tänkte jag att oavsett poäng så får han 110% minst av mig, och sen fick jag höra att han fått 93%!! Wow! Jag måste säga att jag tycker verkligen han förtjänade dem. I skritten tittade han upp lite om jag ska vara petig men overall så fin!

Till och med Flo var impad och sa att han såg ut som en tioåring där inne.

Jag känner mig så lyckligt lottad som får möjligheten att sitta på sådana här hästar!!

Vi visade även vår egen fyraåring.  Han har inte riktigt haft någon formtopp men gick ändå in och skötte sig så bra. Poängen blev inte så bra men framtiden känns ändå lovande med hans otroligt fina inställning. Han har egentligen tre riktigt fina gångarter men kom inte helt till sin rätt idag då Johanna fick släppa isär honom lite. Han är ju utlandsfödd så det var inte tänkt som något kval utan mer som erfarenhetsträning och det blev en bra erfarenhet och duktigt ridet av Johanna.

Jag tycker det är viktigt att se och försöka matcha unghästarna på bästa sätt. Jag ser det litet som en utmaning att se vad som är bäst för respektive häst. Det gör säkert alla och det är inte alltid lätt, men väldigt roligt när man känner att det blir bra.

Här kommer också filmen i sin helhet.

[youtube]https://youtu.be/MwuPuolWask[/youtube]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats