carolinedarcourt

Föredrag och ny frissyr

Bilden gör inte frisyren rättvisa men det blev ändå så mycket bättre än mina försök till selfies.. duktiga Max som fotat.
Härmis

Hmm ja lite oklar titel på det här inlägget. Men det blir ett två i ett inlägg.

Dagarna den här veckan har gått i ett och igår var inget undantag. Jag jobbade, vi var i Enköping med Bon Coeur som ska tävla på söndag och jag tänkte det var bra för honom och mig att förflytta oss någon gång innan det. Han var så himla orolig i lastbilen på vägen dit så jag trodde knappt vi skulle komma fram, men väl där så var han en sån stjärna. Han har en sån naturlig balans och takt. Underbar helt enkelt.

Sen hem handla, en lektion, hjälpa Flo med Farinjo, sandlådehäng med Céline och sen var det dax för mig att åka till Norrtälje och hålla ett litet föredrag för deras tävlingsryttare. Ett mysigt litet gäng och det slutade mer som en härlig pratstund med en massa frågor. Precis så som man vill att det ska bli när folk är intresserade att lära sig mer.  Härligt!

Idag var det då time för mig att klippa håret ordentligt. Jag fick ett infall för en vecka sedan då jag såg en bild. Givetvis en galet snygg modell. Så när jag kom dragandes med bilden så var jag noga med att säga att den här frisyren vill jag gärna ha, inte såhär vill jag se ut för det är annars typiskt mig 😉

Men jag blev så himla nöjd. Jag klipper mig i vanliga fall hos Sacha på Sachajuan, men det är så lång väntetid till onom och när jag väl bestämt mig så vill jag att det ska hända ASAP. Så jag fick tips om Angelica som jobbar där och jag kanbara håla med, hon var grym!

Förresten hur tar man egentligen en bild på sig själv utan att man ser helt galen ut? Jag är verkligen inte gjord för att ta selfies. Och alla ber en skicka bild när man har klippt sig, men jag vill typ inte göra det för att inte göra bilden rättvisa…Så alla som har tips på hur man bli bra när man tar en selfie, hit me!

Har även röstat idag och shoppat några födelsedagsböcker till barnen varav en gav jag Max redan nu som vi började läsa. Handbok för Superhjältar heter den och verkar så bra.

Sen lyckades vi .få barnen i säng tidigt och nu sitter vi i soffan med en film på samtidigt som vi jobbar. Multitasking eller nåt.

Dock har jag två gånger redan varit upp och stoppat in nappen….hoppas hon sover nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats