carolinedarcourt

Loppi Höststart Event

Tuffa tjejer, framtidens influencers kanske?

Sååå god!!

Idag var det dags för Loppis Höstevent. Så roligt att få vara endel av det.

Planen var inte solklar för hur jag skulle lösa dagen, om Céline skulle vara hemma eller inte, men det slutade med att hon följde med. Det gick trots allt bra även om det kanske inte var helt optimalt. Men vi bjöd ju med oss Linnea och Iris så det var mysigt. Vi lyckades också hitta parkering i närheten vilket vi var väldigt glada för då vi fick med oss fina goodiebags hem. Tack alla som varit med och fyllt dem. Det var toppenfina!

Det var verkligen ett härligt peppigt event. Jag har ju aldrig varit med innan men kommer absolut komma igen. Fint ordnat och vädret var ju fantastiskt.

Tyvärr blev Céline lite hängig mot slutet och jag beslöt mig för att åka hem. Hon har nog tyvärr tagit över bollen med förkylning som jag och Flo har haft. Stackars liten. Jag håller tummarna för att det går lika snabbt över som det gjort för oss. Det är det värsta som finns när de små är sjuka tycker jag.

Nu är det dags för att sova snart för jag har en känsla att det kommer bli en natt med rätt mycket vakentid. Täppt bebisnäsa är aldrig en hit.

Kram på er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats