carolinedarcourt

Mitt i veckan

Godmorgon,

Hoppas ni mår bra och att ni börjar komma in i rutinerna. Det gör vi här hemma.

Maxime har tydligen lite hemlängtan i skolan vilket Hanna hans fröken berättade. Hon sa att hon inte riktigt känner igen honom och att han känns lite nere. Inte så roligt att höra såklart, men tillsammans kom de fram till att han kunde ta med en bild på oss som han kunde titta på då. Hanna sa väl bara lite snabbt att ta med en bild på mamma och pappa men då sa Maxime bestämt, OCH CÉLINE, man får inte glömma Céline. Sötaste storbror.

Så nu har vi packat ner en bild på oss fyra så hoppas vi att det kan hjälpa.

Idag är det jobb som vanligt och jag ber en liten bön att mitt oflyt har vänt. Alltså känslan när man är så pepp på att rida och hästarna inte riktigt känns lika pepp…. man borde ju vara van vid det här laget att det går upp och ned, men jag är inte så bra på det här när det går ned….även om jag vet att det är så blir jag lika frustrerad och tänker att jag inte kan. Haha som ett stort barn.. Men idag är det en ny dag. (känner ni min pepp?).

På eftermiddagen tänkte jag försöka hinna iväg till ett ställe där de säljer ut marockansk keramik. Fyndar gärna lite skålar tänkte jag. Det kan man aldrig få för många av.

En annan grej som hände igår och som händer mig rätt ofta nu för tiden är att jag har missat en helg…alltså jag har tänkt in en helg extra i september. Händer det fler än mig?

Nu mot stallet…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats