carolinedarcourt

Att börja första klass

Tänk om Chrille hade varit här och stylat dagen till ära…

Igår var Maximes första dag i klass ett. Redan dagen efter skolavslutningen så var det första han sa, nu är jag en etta!

Efter sommarlovet lät vi honom gå en vecka på fritids för att komma in lite i det och redan då kände jag av att det inte riktigt var som han hade förväntat sig och han var lite avvaktande de första dagarna. Han är ju nästan aldrig blyg men då kände jag att han tyckte det var lite jobbigt. Alltid lite jobbigt i mammahjärtat men också något de måste lära sig såklart.

Igår var då första dagen och både jag och Flo var med och lämnade. Då kände jag direkt att han tyckte det var jobbigt och han ville inte gå till de andra. Men sen såg jag att hans kompis Dexter kom fram och när vi hämtade så sa han att dagen hade varit toppen och att den dåliga känslan försvann. Skönt att höra även om jag såklart trodde det.

Dock när jag supernyfiken försöker få reda på vad de hade gjort. om några slutat, några nya börjat, vad de ätit så var det inte direkt informativa svar… tror faktiskt han svarade jag vet inte på varenda fråga….Är det här framtiden för mig nu??

Céline däremot hade nog gärna spenderat hela dagen i skolan. Så glad när hon ser barn. Ska se om man kan gå förbi öppna förskolan så vi kanske kan hitta någon kompis.

Nu mot stallet och sedan ska vi fira mamma som fyller år idag.

Ha en fin dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats