carolinedarcourt

Första dagen på jobbet och på fritids

Glädjen över att få passionsfrukt till frukost.

God kväll på er,

Idag hade vi förstadagen på jobbet efter en veckas ledigt, men framförallt hade Maxime första dagen på fritids efter sitt sommarlov. Vi har gjort så att han får gå en vecka innan skolan börjar så han kommer in lite i det och får leka av sig. Det visade sig vara klokt då första dagen kändes lite jobbig. Ja inte hela dagen som tur var men när han kom dit så kändes det lite jobbigt. Jag kommer så väl ihåg det där när man kommer första dagen och man inte vet vem man ska leka med och det känns som att alla är så trygga och har varandra. Men som tur var så gick det över så det var ju skönt.

Jag hade det inte fullt så jobbigt och jag hade ju med mig Céline som var så glad över att vara tillbaka på jobbet. Jag fick jobba på då hästarna tyckte jag hade haft det lite för bra på semestern tror jag. Nu har vi lite tävlingar framöver så det är bara att komma igång. Hästarna har varit igång i veckan så det är ju bra.

I morgon är det Flos födelsedag så då ska det firas a la Caroline och Maxime. Vi gillar ju det där med födelsedagar. På kvällen blir det grillning med vänner. Hoppas på fint väder.

Nu ska jag kolla lite på en serie. Vet ni förresten. Barnen sover i sina egna sängar i sina rum. Helt otroligt och det här har inte hänt sedan innan C föddes (Max har nämligen sovit hos oss sedan vi flyttade ned sovrummet).

Kram Kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats