carolinedarcourt

Bröllop #sophieandcajsaforever”

Kärlek

Max fotade oss innan avfärd?[[[[
Jag är helt mållös från gårdagens bröllop. Att det skulle bli något utöver det vanliga var jag helt medpå. Men att det skulle bli så här fantastiskt hade jag aldrig kunnat tro.

Till och med vädret samarbetade då vi på vägen till Lövsta (där bröllopet ägde rum) hade ett sådant ösreg att vi knappt såg vägen, sedan möttes av en uppsprucken himmel och sedan sol. Det var så fint och Sophie kom ridandes på en häst tillsammans med sina ”guardians”, medan Cajsa kom över vattnet i en båt, alltså nu pratar vi inte roendes i en gammal eka, utan ståendes i en motorbåt med en klänning i lila, ett färgspel över vattnet och en mäktig musik. Gåshud!

Sedan hade den en väldigt vacker ceremoni, följt av middag.

Middagen ägde rum i ett stort tält, väldigt mörkt,  som var smyckat med blommor i alla färger. Middagen var fantastisk (inte oväntat) och talen var helt fantastiska.

Det är också härligt när man känner i talen hur de talar verkligen från hjärtat. Hur de känner personernas alla sidor och hur man verkligen blir berörd. Jag blev väldigt rörd av Sophies tvillingbror som höll ett så otroligt fint tal.

Jag tar med mig en enorm portion glädje och kärlek från det här bröllopet och de är verkligen ett så fint par.

Hemma hade vi Johanna som ryckte in och hjälpte till med barnpassandet och det hade gått galant. Céline hade somnat lätt som en plätt och Maxime hade haft en toppenkväll. Det första ha sa när han vaknade var att hans kväll hade varit toppen. Han berättade storögt att de hade ätit vit choklad, juice ostbågar och chips i soffan (!!). Haha ibland vet man inte vad det är som gör en kväll perfekt.

Men en sak är säker,

Cajsa och Sophie lyckades göra sin kväll perfekt.

https://carolinedarcourt.vimedbarn.se/files/2018/08/img_1371.mov
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats