carolinedarcourt

Bröllopsfix och en mysig kväll

Åh vilken mysig kväll vi hade igår. Vi hade bjudit över Johanna och Lovisa, dels för att vi tyckte det var mysigt att äta middag ihop och dels för att Johanna skulle kolla in hur läggning etc går till med Céline då hon är så himla snäll och ska vara barnvakt när vi ska på bröllop. Det är som tur var bara på Lövsta (jobbet), så om det kör ihop sig så är vi inte långt borta.

Det är första gången vi är borta vid läggning men efter att hon börjat somna i sin egen säng vilket är rätt nytt så går det faktiskt mycket enklare. Det känns lite som att det blev en rutin och att hon känner sig rätt trygg med den. Sen blev det ett litet bakslag igår då hon var vaken mellan 24-03 och aldrig kom till ro. Men det hade jag räknat med att det skulle komma lite bakslag.

Läggningen gick bra om än med lite ”darr på ribban” där jag trodde att det var kört men så plötsligt så bara somnade hon.

Max tyckte kvällen var toppen då han körde både nerf krig och musically med dem.

Vi åt min och Flos ”sommarfavvo”, kalla vårrullar i salladstappning. Recept kommer på det om ni är sugna.

Jag ska även få hjälp av supporten att få in min gamla blogg här och då tror jag kanske receptet ligger där.

Idag är det en massa saker på schemat, jobb på fm och sedan ett pt pass, jag ska ha en lektion och efter det ska vi till MoS för att shoppa det sista inför bröllopet och sen äta där.

För övrigt tror jag att det här bröllopet kommer att bli så roligt och jag ser verkligen fram emot det!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats