carolinedarcourt

Hej och välkomna hit

Jag som bloggar här heter Caroline Darcourt. Mitt liv består av en himla massa hästar då jag arbetar som professionell dressyrryttare på ett stall utanför Stockholm. Det är ju mer än ett 7-16 jobba vilket innebär att det är mer en livsstil. Jag och min man Florian har barnen Maxime sju år och Céline tio månader. Vi bor på en liten gård utanför Sigtuna där vi även har tre hundar, tre hästar och några höns. Gården renoverar och fixar vi ständigt på och jag har alltid något nytt projekt på gång.

Förutom inredning så älskar jag att göra goda och nyttiga recept på framförallt smoothies och snacks. Jag har alltid haft en ”sweet tooth”, men insåg att kombinationen elitidrottare-mamma-leva på godis inte var gav nog med energi och började experimentera mig fram för att kombinera gott, hälsosamt och snabbt. Jag startade företaget Smoothiesandstuff (där jag även bloggar med mina recept). Jag har även utbildat mig till kost och livsstilsrådgivare för att fördjupa mig lite i ämnet. Det här kommer ni givetvis få läsa mer om!

Men framförallt kommer ni få läsa om livet som mamma till mina två underbara barn. Här kommer ni kunna läsa om allt från mattips, glädje och svårigheter, lösningar och låsningar ja allt som livet med barn innebär.

Hoppas ni kommer trivas inne hos mig.

foto: Fredric Berggren

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats