carolinedarcourt

Rea shopping


Alltså mina fina…

Vad äter ni för lunch när det är så varmt? Jag blir inte sugen på något men om det nu blir någon lunch så blir det något liknande detta.
Jag tänkte passa på att rea shoppa lite inför skolstarten, men var lite sen på bollen så alla storlekar jag ville ha var redan slut. Dock har jag hittat en del till mig. Gillar att HM har 20% på rean.
Maxime har ju dragit iväg lite på längden så han behöver ju både det ena och det andra så det måste införskaffas.
Mycket att tänka på med allt från nya gympaskor, jeans, tröjor ja i princip hela garderoben behövs uppdateras.
Till honom klickade jag hem en hel del på lager 157 som jag handlat på ibland och faktiskt är rätt nöjd med. Vi får se hur det passar, jag är ingen fena på det här med internetshopping (ännu iaf).
Céline däremot har fått ärva så mycket kläder så det känns som hon aldrig kommer behöva kläder. Men det är ju så roligt att shoppa så det blir alltid lite extra.
Till hösten (jag vet det är lååångt dit och det känns som vi kanske aldrig får någon höst), ser jag framför mig långa mysiga koftor och oversize tröjor, tights eller slitna jeans. Snygga boots med lite klack. Ja och nån fin hatt (jag har faktiskt fyndat två stycken, nu får vi se om de används eller bara pryder hyllan). Till saken hör ju att jag mest går runt i ridkläder eller myskläder hemma men känslan är ju ändå att man vill vara redo ifall man tar sig till staden 😉
Idag var vi en sväng till MoS med några vänner och åt där. Jag passade på att kolla i några affärer men det var galet med folk, ja det var ju första dagen med regn sen jag vet inte när. Men några plagg blev det och lite bra och ha saker från Lagerhaus. Visar i ett senare inlägg.
Nu hänger vi på soffan och ska väl snart gå och sova. Men jag njuter så av egentiden när C somnar så duktigt i sin egen säng så jag vill verkligen maxa kvällarna. Känner ni igen er?
Hoppas ni har en mysig söndagkväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats