carolinedarcourt

Måndag, Hästar och en mysig lunch.


Nu när jag är lite mammaledig så börjar ju dagarna med gemensam frukost innan alla ger sig av på sitt håll. Just nu så åker ju Max och Flo tillsammans till simskolan som skolan har i tre veckor och Flo har signat upp sig på att åka med som hjälp.
Jag och Céline fick stalltjänst hemma innan vi gav oss av till Lövsta. Hon brukar sova i bilen (självklart med AC på) rätt länge och sedan hänger hon med i stallet vilket hon tycker är helkul. Så roligt.
Idag var det riktigt roligt med Erik. Han blir bara bättre och bättre även om han ibland har lite åsikter om hur han tycker saker ska göras så är han så ridbar och ambitiös. Vi har lekt lite med piaff då och då i perioder och helt plötsligt är det som att poletten trillat ned och han gör det riktigt lätt. Jag själv vågar ju inte vara riktigt på stället utan är så glad för några steg, men sen kom Tinne in idag och tvingade mig att vara mer på stället och kvicka på honom lite och wow så fin han kommer bli tror jag. Han känns också som att han kommer ha rätt lätt för övergångar. Så roligt!!! Det är verkligen roligt när man ridit dem länge och man känner vilka framsteg de gör. Lite som sina egna barn.
[wpvideo IhaYyOrN ]
Sen hem för en myslunch med en vän. Vi passade på att äta lunch på altanen men tillslut fick vi flytta in för det blev så galet varmt. Tänk vad man längtat efter det här vädret.
Vi ses inte så ofta men har alltid en massa att prata om. Hon inspirerar också så mycket med sitt eget märke som hon byggt upp helt på egen hand och hela tiden utvecklar. Älskar att höra framgångssagor som är grundade på hårt arbete och drivkraft. You go girl 😉
Sen vidare till Stjärnborg för lite ridning av treåring och två lektioner. Den ena för SM prep och den andra för att lära byten och båda var superduktiga. Vilken bra start på veckan.
Förresten växthuset är i allra högsta grad på G. Sååå fint kommer det bli!

Ja det var lite smått och gott från min dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats