carolinedarcourt

Bvc


Sötnöten??
Idag har vi varit på BVC för väg och mätkoll. Hon var 67cm lång och vägde 7545g. Så hon följde sin kurva perfekt. Skönt. Hon frågade om hon kan sitta med stöd.. hihi eh ja utan stöd också.. hon står upp svarade jag då. Jaha då kommer hon nog gå innan sin ettårsdag sa sköterskan. Ja tänkte jag eller om typ två veckor i det här tempot… men sen kan det ju såklart stanna av lite också. Men det har det inte gjort ännu.
Sen pratade vi lite mat och jag sa att hon är inte så intresserad av barnmat men älskar att äta mat hon kan pilla med själv. Då frågade hon direkt om hon äter tillräckligt så hon blir mätt.. konstig fråga hur vet jag det? Jaa svarade jag utan att riktigt veta.. hon får ju ersättning också, och så ammar jag lite också..
Fick känslan att hon inte tyckte det var toppen med varken den egna maten eller ersättning.. men det tycker ju C i alla fall. Och det är ju huvudsaken.
Céline är så rolig att vara med nu. I princip alltid glad. Utom när hon när arg för då är hon verkligen jättearg. Men hon pratar och har sig.
Igår provade hon att bada badbalja vilket var skoj.
Ja det var en liten Céline update.
Idag svängde jag förresten ihop en rätt god linsgryta.
Röda linser
Kokosgrädde (den från garant är god tycker jag)
Tomatpurè
Fryst blomkål och butternutsquash
Lite russin.
Jag kokade upp linserna med vatten, kokosgrädde och tomatpurèn. Stekte blomkål och squash och blandade sen i det i linsröran. I med russin och lite kryddor.
Till C serverade jag det som det var. Till mig saltade jag och strödde över massa koriander.
Nu dax att sova lite. Hon somnar ju varje kväll i myspölen. Så skönt med några timmar att hinna fixa lite. Sov gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats