carolinedarcourt

Helgen som gick

Så gott med bär till efterrätt

Vilken fart den här helgen rusat förbi i. Å ena sidan tycker jag det känns som att tiden går väldigt långsamt, men å andra sidan tycker jag att jag knappt hinner blinka så har veckan tagit slut.
Den här lördagen var det dags för gång nummer två på fotbollen. Det är fortfarande lite blandade känslor där berättade Flo. Maxime är inte helt ok med uppvärmningen utan då blir det lite klängigt på Flo, men sen kommer han igång och återigen avslutas det på ett bra sätt så när han berättar för mig så är det bara jättekul 😉
Eftermiddagen spenderade Max på kalas hos favvotjejen från dagis. Så han hade en toppendag.
Söndagen inleddes lugnt. Så skönt att bara hasa runt hemma, äta frukost i lugn och ro och fixa lite. Hos mig har städmanin redan anlänt, så jag började med att rensa både det ena och det andra.
På eftermiddagen kom goda vänner över med Maximes bästa kompis och stannade på middag. Väldigt mysigt och gott.  En bra söndag helt enkelt.
Nu väntar ny jobbvecka och idag ett besök på MVC.

Ja helt galet är att jag passerat halvvägs in i graviditeten. Även om det känns långt kvar så känns det på ett sätt som att tiden har gått i ett rasande tempo.
Jag måste ju avslöja att vi hann beställa vagn i fredags. Vad det blev får ni se i ett annat inlägg. Men hua vad det kostar pengar. Det som var bra var att de flesta butiker har en sk förlossningsgaranti vilket innebär att händer det något (Gud förbjude) under graviditeten eller förlossningen så får man alla pengar tillbaka under förutsättning att det inte är använt. Så vi kände oss säkrare med att köpa nytt ink och då ha den garantin.
Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats