carolinedarcourt

PT träning och hustankar

 
Hej på er, jag är fortfarande helt rörd över hur många som kikat in här och hur många som grattat på Facebook. Tack fina!
Hoppas att några av er kommer hänga kvar och följa bloggen. Har ni önskemål på vad ni vill läsa så hojta till, annars så får ni läsa det som en dagbok, för det är nog mest det den kommer få agera. Jag tyckte det var så roligt nu när jag satt och läste lite hur Mixochmax började och tittade på bilder på Max som liten. Man blir ju helt klart lite nostalgisk och vill stoppa tiden lite.
grått
Jag har skrivit lite på Smoothiesandstuff om vår PT träning som vi har fått den här veckan (klick).

För er som inte orkar klicka in där så har vi fått förmånen på jobbet att träna för en PT från Florida som är här i två veckor. Jag har tidigare tränat för honom och det är riktigt bra och rolig träning. Men phu, man får jobba 🙂
I övrigt så kommer ju i vanlig ordning tusen idéer tillsammans med vårvärmen. Det som vi pratat om mest nu är att måla om huset. Vi är faktiskt helt överens om det här och det är inget jag har sålt in hårt och som Flo tillslut gått med på utan vi har pratat om detta tidigare. Men nu har jag hittat ljusgrå slamfärg (se bilden) vilket gör det möjligt att måla över den gamla falufärgen. Jag är rätt laddad på det här då jag aldrig varit ett superfan av det röda. Jag tycker det är fint när det är gamla hus med lite känsla. Vårt är ju från 1980 och behöver i mina ögon inte vara rött för att passa in. Dock behöver vi måla om både stall, poolhus och förråd, men vi behöver måla om oavsett så det måste ju göras. Dock påtalade målaren när jag superladdad berättade min idé att man vanligtvis bokar målare i december om man vill få det gjort till sommaren. Gaah ingen spontanitet här inte men han lovade att komma förbi och kolla och lämna ett prisförslag så vi är det på spåren i alla fall. Fortsättning följer. Om det är någon som har erfarenheter från att måla om ett falurött hus får ni gärna dela med er!

Det röda vi har nu.  
Den grå bilden är från Nordjö.
Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats